Project omschrijving

Vlonder, steiger of terras:

Vlonders zijn speciale onderdelen die in uw tuin kunnen voorkomen. Vlonderplanken worden vaak toegepast bij jacuzzi’s, overkappingen en waterpartijen. 

De reden hiervan is dat vlonders zwevend over het water gelegd kunnen worden en u daardoor makkelijk in of uit het water kan of dicht bij het water kan komen. Ook geven houten vlonders een natuurlijke uitstraling van uw tuin.

Bij de materiaalkeuze heeft Wellink Beschoeiing de keuze uit de volgende materialen:

Wil jij ook een professionele vlonder laten aanleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op:

Vraag offerte aan
  • Hardhout (in bijna alle gevallen is dat Massuranduba, een van de beste hardhout soorten voor vloeren)
  • Solum vloeren (De Solumvloeren van Millboard zijn gegoten uit prime eiken monsters, en zijn daardoor een betere kopie dan de planken van een machine zoals andere composieten. Elk bord is met de hand bewerkt, maar met de details van natuurlijke hout met minimale herhaling en kan worden bewerkt als hout. De structuur en het veerkrachtig oppervlak van de Lastane ™ toplaag maakt de Solumvloer uniek met goede anti-slip eigenschappen. Dankzij haar niet poreuze toplaag kunnen algen zich niet afzetten waardoor er weinig onderhoud nodig is . Het is een zeer stabiel samengesteld en afgewerkt product dat kleur en weer bestendig is, geproduceerd en afgewerkt met de hoogste normen. Leverbaar in twee soorten  Oud Eiken en Eiken)

PROJECT FOTO’S

Hier vind je een overzicht van foto’s die wij van afgeronde projecten hebben gemaakt.

naar alle projecten